Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532, Administrata: +383 45 699 466, Adresa: Mbreti Zog Nr:61 20000 Prizren

FIBER INTERNET & IPTV

Telcommunications operon me teknologjinë më të fundit dhe me rrjetin më cilësor në treg duke përdorur teknologjinë FIBER dhe gjithashtu ofron shërbime të televizionit digjital IPTV duke përdorur SMARTBOX ANDROID.

OFERTA SEZONALE

Telcomm vjen me pakot duo (TV + Internet) për zotni dhe marakli me internetin më të shpejtë në Kosovë.

DUO 3 muaj 35.00 €

  Me pakon duo për zotni nga 45€ në 35€ dhe përfitoni: 1 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 100 megabit internet
Më shumë

DUO 6 muaj 60.00 €

  Me pakon duo për zotni nga 90€ në 60€ dhe përfitoni: 1 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 100 megabit internet
Më shumë

Pako Duo Zotni 100.00 €

  Me pakon duo për zotni nga 180€ në 100€ dhe përfitoni: 1 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 100 megabit internet
Më shumë

Pako Duo Marakli 149.00 €

  Me pakon duo për marakli nga 240€ në 149€ dhe përfitoni: 2 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 200 megabit internet
Më shumë

PAKO DUO

Përmes “TELCOMM SMARTBOX ANDORID” TV-ja juaj shëndrrohet në televizion të avancuar dhe përfitoni internet në TV, mundësi që ti inqizoni kanalet e TV-së, shfrytëzoni aplikacionet si Facebook, YouTube, Skype, shkarkoni lojëra, filma, këngë, hapni fotografi dhe filma nëpërmjet usb-së dhe shumë gjëra tjera.

Pako Duo 50 15.00 €

 • 50mb/s Fiber Internet
 • 150+ Kanale
Më shumë

Pako Duo 75 20.00 €

 • 75mb/s Fiber Internet
 • 150+ Kanale
Më shumë

PAKO INTERNET

Pasi që shumëçka varet nga shpejtësia dhe kapaciteti i rrjetit të internetit të një biznesi, ju duhet të kërkoni më të mirën. Qoftë rritje e një baze të dhënash apo një riparim kapital i infrastrukturës, kualiteti i kabllos që përdoret do të përcaktoj sasinë e të dhënave që do të transmetohen shpejt dhe sigurt. Telcommunications ka nderin që t’ju ofroj prodhuesit më të njohur të kabllove me fije të bakrit dhe fije optike.

Internet Pako 1 10.00 €

  A jeni shfrytëzues të rëndomt i kompjuterit? Kyçeni në Internet rrallë dhe ate kohë pas kohe? INTERNET PAKO 1!
Më shumë

Internet Pako 2 13.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 2!
Më shumë

Internet Pako 3 20.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 3!
Më shumë

Internet Pako 4 30.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 4!
Më shumë