Ju njoftojme se zyrja kryesore me adrese 12 Qershori 61/A do te jete e hapur nga ora 8:00-18:00 ndersa zyrja Sheshi i Lidhjes 1/A (Bajrakli) nga ora 9:00-20:00. Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532; Administrata: +383 45 699 466, Adresa: 12 Qershori 61/A 20000 Prizren

Zotni pako 1 muaj

screen

Telcomm vjen me pakot duo (TV + Internet) për zotni dhe marakli me internetin më të shpejtë në Kosovë.

Me pakon duo për marakli pako 1 muaj përfitoni:
1 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive
200 megabit internet

Për Zotni dhe Marakli në Telcomm të gjitha i ke
TJETER KLASË E TEKNOLOGJISË