Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532, Administrata: +383 45 699 466, Adresa: Mbreti Zog Nr:61 20000 Prizren

Marakli-100 1 muaj

screen

Telcomm vjen me pakot duo (TV + Internet) për zotni dhe marakli me internetin më të shpejtë në Kosovë.

Me pakon duo për marakli pako 1 muaj përfitoni:
2 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive
100 megabit internet

Për Zotni dhe Marakli në Telcomm të gjitha i ke
TJETER KLASË E TEKNOLOGJISË